Promoactie voor het Autosalon 2023: -25% op een Bike &More fietsverzekering

Ethias

Geldig van 26/01/2023 tot en met 28/02/2023. De verzekeringnemer geniet een korting van 25% op een Bike & More verzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven als hij een autoverzekering heeft afgesloten of hij al een autoverzekering heeft.

Bike &More

Een verzekering à la carte voor je fiets. De Ethias fietsverzekering heeft 4 opties

  • De waarborg Bestuurders-en Passagiers Ben je als fietser betrokken bij een ongeval dan komt Ethias tussenbeide, zelfs als je in fout was.
  • De waarborg Diefstal Om diefstal van je fiets te dekken.
  • De waarborg Materiële schade Dekt de herstelling van je fiets na een ongeval, een val, vandalisme, ...
  • De waarborg Pechverhelping in België Pechverhelping en vervoer naar huis (indien nodig) in België en tot 50 km buiten onze landsgrenzen,in geval van: ongeval, mechanische of elektrische pech, lekke band, ...

Wil je meerdere (elektrische) fietsen verzekeren?

  • 10% korting op je 2de contract
  • 20% korting vanaf je 3de contract
Deze kortingen gelden voor alle Bike &More verzekeringscontracten van je gezin en voor alle zachte vervoermiddelen (hoverboards, segways, elektrische step...) of (elektrische) fietsen.

Voorwaarden

*Promoactie voor het Autosalon 2023 : aanbod geldig van 26/01/2023 tot en met 28/02/2023. De verzekeringnemer geniet een korting van 25% op een Bike & More verzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven als hij een autoverzekering heeft afgesloten of hij al een autoverzekering heeft. De korting is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van een vervanging van voertuig